Portret van een betrokken burgemeester

nieuwjaarsduik burgermeester

Op zijn op één na laatste werkdag als burgemeester van Huizen willen wij van Ophuizerhoogte een mooie fotoserie van Sicko Heldoorn met u delen die wij in zijn afgelopen ambtsperiode hebben gemaakt. Vanaf 12 maart 2018 was hij onze waarnemend burgemeester.

Een portret van een betrokken burgemeester.

Als eerste (hierboven); geen koudwatervrees. Natuurlijk deed hij mee aan de nieuwjaarsduik.

VaarKracht burgemeester

Tijdens een vaartocht met Stichting VaarKracht, die vaartochten organiseert voor mensen die leven met kanker, toonde de burgemeester als ervaren watersporter zijn hulp en betrokkenheid.

Canon burgemeester

Het eerste exemplaar van het prachtige boekwerk de canon van Huizen, werd aangeboden aan Sicko Heldoorn, die vertelde blij te zijn dat hij dit boek aan het eind van zijn ambtsperiode in Huizen, “nog even mee kon pikken”

Avondvierdaagse burgemeester

Door een tekort aan vrijwilligers dreigde de avondvierdaagse niet door te gaan. Veel mensen hebben zich na een oproep opgegeven zodat die dit jaar gelukkig toch door kon gaan. Diverse wethouders en de burgemeester toonden zich solidair en regelden het verkeer.

“Ik heb net de hand van de burgemeester geschud! Dat was spannend!” Glunderend lopen de kinderen weg van burgemeester Sicko Heldoorn tijdens de laatste dag van de avondvierdaagse.

Optimist burgemeester

Optimist On Tour, een geweldig event om kennis te maken met watersport zoals zeilen en suppen (staat voor stand-up-paddle). Ook de burgemeester, zelf fervent zeiler, was aanwezig. Hij gaf de kinderen, samen met diverse instructeurs, aanwijzingen en tips.

dodenherdenking burgemeester

Tijdens de dodenherdenking gaf burgemeester Sicko Heldoorn een speech, waarbij hij opriep tot het verdedigen van je vrijheid.

lintjesregen burgemeester

Burgemeester Sicko Heldoorn overhandigde tijdens de lintjesregen de Koninklijke versierselen aan Mevrouw De Haan e.v. Griffioen, De heer Van Gelswijck en de heer Hansman. Alle drie zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Lidl burgemeester

Naast lintjes opspelden, mag je als burgemeester natuurlijk ook lintjes doorknippen Hier de opening van de nieuwe Lidl supermarkt, samen met de vestigingsmanager.

burgermeester huizen

Burger”meester” Heldoorn stond voor de klas op basisschool De Tweemaster. De gastles ging over vrijheid en daarbij vertelde de burgemeester over het verhaal van de zendmasten in Huizen en de Huizer verzetsstrijders.

avoh burgermeester

Een beetje slecht weer houdt de burgemeester niet tegen. Precies toen de grote sneeuwvlokken neervielen, kwamen Sicko Heldoorn en Evelien Schipper (voorzitter van Stichting Gooimeerzeilen) aanmeren bij de watersportvereniging AVOH voor de opening van het 35ste vaarseizoen.

Brandweer burgermeester

De burgemeester als slachtoffer in de hoogwerker; Tijdens een grootschalige oefening van brandweer Huizen op het gemeentehuis figureerde Sicko Heldoorn met een aantal gemeenteraadsleden en gemeentemedewerkers als slachtoffers en moesten worden ontzet uit hun benarde positie.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd het Huizer Insinge uitgereikt aan drukkerij Bout, de uitgever van de Huizer Courant. Helaas moest deze krant stoppen. De Huizer Courant verscheen op 20 december 2018 voor het laatst.

Onder luid gezang van honderden kinderen stapte Sint Nicolaas aan wal waar hij een welkomstwoord van de burgemeester kreeg.

Burgemeester Sicko Heldoorn gaf het startsein voor de 24-uurs estafetteloop Samenloop voor Hoop. Hierbij werd geld ingezameld voor kankeronderzoek.

In 2018 liepen ruim 2000 deelnemers mee met de avondvierdaagse, en het was te merken aan de enorme stroom kinderen die langs de burgemeester liep!

Burgemeester Sicko Heldoorn, wij willen u bedanken voor uw inzet voor de gemeente en als fotografen natuurlijk voor de fotogenieke en leuke momenten die u met ons deelde.

Fotografie: Larisa Landré, Inge Jansen, Henk Heijnen en Vincent Snoek

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter