Lintjesregen

Vandaag werd op het gemeentehuis aan drie Huizer inwoners een koninklijke onderscheiding uitgereikt.

Morgen is het Koningsdag. Traditiegetrouw ontvangen de dag ervoor vele mensen een Koninklijke onderscheiding uit handen van hun burgemeester, voor het werk dat zij vaak belangeloos hebben gedaan voor de samenleving, bij bijvoorbeeld een sportvereniging, een dorpsraad en de plaatselijke kerk.

Burgemeester Sicko Heldoorn overhandigde vandaag de Koninklijke versierselen aan Mevrouw De Haan e.v. Griffioen, De heer Van Gelswijck en de heer Hansman. Alle drie zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

lintjesregen 2019

Over de heer Van Gelswijck
De heer Van Gelswijck is van 1994 tot heden in diverse functies betrokken bij de vereniging museum ’t Kromhout. Hij heeft mede het museum vorm gegeven als centrum van onderzoek, als centrum van
educatie en hij heeft bijgedragen aan een verzameling van een collectie die als cultureel erfgoed uniek is in zijn soort.


Over mevrouw De Haan e/v/ Griffioen
Mevrouw De haan is van 1988 tot heden hulpkoster van de wijkgemeente Goede Herderkerk.
Daarnaast is zij van 1995 tot heden hoofdleidster van onder andere de telefooncirkel regio Gooi en Vechtstreek van het Rode Kruis.

lintjesregen huizen


Over de heer Hansman
De heer Hansman is van 1999 tot heden coördinator van het vrijwilligerswerk in Pastoraal Diaconaal Centrum De Herberg in Oosterbeek. De Herberg biedt een tijdelijk huis en geestelijke begeleiding aan mensen die tijdelijk afstand willen nemen van hun woon/werksituatie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter