Start seizoen stichting Vaarkracht

Vaarkracht is een organisatie die de mogelijkheid biedt voor kankerpatiënten om een paar uurtjes tot een hele dag mee te varen op een zeilschip of motorboot. Na 2 jaar bijna geen groepsvaartochten te kunnen organiseren door Covid, verwelkomden ze vandaag met veel plezier een groot aantal gasten in de haven ’t Huizerhoofd.

Leven met kanker is zwaar, zeker ook voor je dierbaren. Op z’n tijd moet je er even uitbreken, ontsnappen aan de werkelijkheid, nieuwe energie opdoen. Bij VaarKracht begrijpen ze dat uit eigen ervaring. Dat is ook de reden dat ze begonnen zijn met VaarKracht. Overal in het land organiseren ze voor kankerpatiënten en hun naasten kosteloos, onvergetelijke vaartochten. Dankzij de belangeloze inzet van schippers en enthousiaste haventeams door het heel Nederland. Op het water al je zorgen vergeten. “Even een moment geen kankerpatiënt”.

Blijf ook op Huizer hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan fotograaf Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Hier zie je nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

 • Reageer
  Henk Wijga
  30 april 2022 op 21:14

  Zo mooi om, dankbaar om de stichting vaarkracht te mogen ondersteunen.
  Robert en Lieke jullie zijn Kanjers.
  Mooie platen weer Vincent👍👍

 • Laat een reactie achter