Harley-dag in Huizen

Voor de tweede keer werd afgelopen zondag de Harley-dag op het evenemententerrein gehouden aan de IJsselmeerstraat. Een zonovergoten dag zorgde dan ook voor een enorme grote aanloop.  Initiatiefnemer Robbert Kuypers verwachtte tussen de achthonderd tot twaalfduizend bezoekers, maar we kunnen gerust stellen dat ze die aantallen zeker overtroffen.  Vanaf Groningen tot aan Limburg kwamen ze allemaal naar Huizen. 

Het was zelfs zo druk dat de hele IJselmeerstaat verstopte. Vanaf de parkeerplaats bij S.V Huizen tot aan de Botterwerf stond het helemaal vol met verschillende motoren. Op het terrein zelf hing er een hele relaxte sfeer, alsof je op een festival was. Er stonden dan ook diverse foodtrucks, waren optredens en aan de kinderen was ook gedacht met o.a een mechanische stier en een stormbaan.  Natuurlijk stonden er prachtige motoren op display en diverse kramen die hun waar uitstalde. 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter