Reddingbootdag 2022

Op 45 verschillende plaatsen in het land werd gisteren de landelijke reddingsbootdag van de KNRM georganiseerd. Natuurlijk deed ook het station in Huizen mee. Bezoekers konden kennis maken met het reddingswerk op het water, de vrijwilligers en het materieel van de KNRM. Iedereen was welkom om het reddingstation te bekijken en de medewerkers te ontmoeten.

Reddingbootdag is een gezellig druk bezocht evenement. Bezoekers konden meevaren en er werden demonstraties gegeven. De KNRM werkt samen met andere hulpdiensten en die waren daarom ook vertegenwoordigd. Iedereen die het wilde kon in een brandweerwagen klimmen, bekijken hoe een ambulance er van binnen uitziet en ook was het mogelijk aan boord te gaan van een politieboot. In het water liet het duikteam van Nederhorst zien hoe drenkelingen worden gered.

Blijf ook op Huizer hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan fotograaf Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Hier zie je nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Rob van Burik & Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter