Mooi Huizen: Tamoil tankstation

Tankstation Tamoil Huizen

Dagelijks rijd ik langs het onbemande tankstation Tamoil aan de Ceintuurbaan. Ik heb het altijd al een intrigerend gebouw gevonden, maar door die vlaggen en andere prullaria ervoor kon ik nooit echt een leuke compositie bedenken voor een foto. Zo vaak langs de Tamoil gereden en dan ineens zie je het!

Tankstation Tamoil Huizen

Foto’s en tekst: Vincent Snoek

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter