adverteerders

Adverteren op OpHuizerhoogte.nl

OpHuizerhoogte.nl is verreweg het bekendste fotoblog van Huizen, met iedere dag nieuwe items over Huizen, haar inwoners en ondernemers.

Als ondernemer kun je ook in beeld komen op OpHuizerHoogte.nl met een professionele fotoreportage en een aansprekend stuk tekst.

Zo komt jouw onderneming uitgebreid in beeld bij duizenden inwoners van Huizen en maak je op zeer effectieve wijze gebruik van social media. Veel meer dan alleen een advertentie

Bij ons krijg je niet alleen een advertentie maar veel meer.

Onze fotografen maken een professionele fotoreportage van jou als ondernemer en van je bedrijf. Deze fotoreportage krijg je rechtenvrij aangeleverd, zonder logo en in origineel formaat. Dit sprekende beeldmateriaal kun je gebruiken voor je eigen promotiedoeleinden op bijvoorbeeld je website, drukwerk of facebookpagina.

Met deze foto’s maken wij een redactioneel item op Ophuizerhoogte.nl. Dat betekent een goede tekst met een aantal foto’s. Met het plaatsen op onze website komt het item ook meteen op Twitter en onze Facebookpagina. Ook plaatsen we je logo met een link op de website van OpHuizerhoogte.nl.

Bereik

OpHuizerhoogte.nl is inmiddels bekend bij vele Huizer inwoners en we hebben dan ook een stevig bereik. Met zo’n gemiddeld zo’n 40.000 pageviews per maand op de website en een Facebookbereik van zo’n 50.000 bereikte personen per week bereiken we precies de doelgroep om jouw bedrijf in de spotlights te zetten.

Je kunt kiezen voor verschillende looptijden voor het adverteren:

Kwartaalpakket bestaande uit:

• 1 professionele (bedrijfs)fotoreportage. De foto’s worden rechtenvrij aan u aangeleverd.
• 1 item op OpHuizerhoogte met foto’s en tekst.
• 2 x een week een paginabrede banner met link op de homepage
• 3 maanden uw logo+link op onze website. Kosten €275,-

Halfjaarpakket bestaande uit:

• 3 professionele (bedrijfs)fotoreportages. De foto’s worden rechtenvrij aan u aangeleverd.
• 3 items op OpHuizerhoogte met foto’s en tekst.
• 4 x een week een paginabrede banner met link op de homepage
• 6 maanden uw logo+link op onze website. Kosten €99,- per maand.

Jaar-in-beeld pakket bestaande uit:

• 6 professionele (bedrijfs)fotoreportages. De foto’s worden rechtenvrij aan u aangeleverd.
• 6 items op OpHuizerhoogte met foto’s en tekst.
• 9 x een week een paginabrede banner met link op de homepage
• 12 maanden uw logo+link op onze website. Kosten €89,- per maand.

Als je meer dan 1 item afneemt, kun je ook kiezen voor een korte bedrijfsfilm* in plaats van een fotoreportage. Video’s worden nóg beter gedeeld op Facebook! De items kunnen overal over gaan. Voorbeelden zijn: ondernemer in beeld; kijkje in de keuken; nieuwe menukaart met gerechtenfotografie; een leuke actie; jubileum als ondernemer; maatschappelijk betrokken ondernemen; etc. etc. We helpen graag met het bedenken en uitwerken van de items.

Door de herhaling van meerdere items creëer je een grote naamsbekendheid en herkenbaarheid als Huizer ondernemer.

*) voor bedrijfsfilms geldt een ander tarief, afhankelijk van uw wensen. Hierbij kan zelfs een professionele bedrijfsfilm worden gemaakt met dronebeelden. We vertellen er graag meer over.

Neem voor meer informatie contact op met:

Inge Jansen – ophuizerhoogte@gmail.com 06‐41056153