i-Taxi
Taxi App Gooistad
Vaste prijzen wel zo eerlijk toch?
Taxi Bestellen Het Gooi

De Taxi centrale is voor boekingen geopend van 08.00 t/m 00.00 uur, maandag t/m zondag.
Bgg: App: 0633 588 887
(antwoord binnen 15 minuten) Uber goedkoop!

Voor je voordeligste regio Taxi en ontvang direct je vaste afgesproken prijs vooraf in: Hilversum Bussum Hilversumsemeent Naarden Laren Blaricum Huizen Eemnes Baarn kortenhoef s’Graveland Nederhorst den Berg Ankeveen Horstermeer Overmeer Weesp Muiden Nigtevecht Loenen a/d Vecht Vreeland Loosdrecht, of informeer naar een van onze andere vaste prijs taxi diensten.
Het Gooi Stads Taxi
Business Service Taxi
Get Your Car Home Taxi
Airport Service Taxi

Wij Taxi Gooistad

GooistadTaxi by i-Taxi.nl in Hilversum en Huizen is een op het internet en in Het Gooi de gespecialiseerde Taxi familie onderneming voor zaken, bedrijven en particulieren waarbij voornamelijk voordelig regio en luchthaven vervoer een hoofdrol in heeft. Op vervoers gebied gebruiken wij o.a. Luxe jonge BMW 7-Serie (tot 4 personen) en een Viano personen bus voor maximaal 8 passagiers.

Daar waar andere taxi ondernemers nu pas beginnen met vaste prijzen te rekenen voor hun taxi en luchthavenvervoer, nemen wij steeds meer afstand met ons perfecte vaste vooraf prijs boekingssysteem waarmee u direct zelf voor de boeking uw prijs naar uw bestemming kunt berekenen en om u net-dat-beetje-meer te bieden, dat maakt van ons bedrijf een uniek familie taxi bedrijf… Alle luchthaven en zone vaste ritprijzen binnen de vermelde regio staan ook duidelijk vermeld op deze website en vertraging door verkeer of wegwerkzaamheden zijn voor onze kosten, wel zo eerlijk toch?

GooistadTaxi Service is al jaren lang qua prijzen, transparantie, eenvoud, maar vooral om zijn services en veiligheid de onbetwiste regio taxi in Het Gooi met een goed bereikbare centrale in het centrum van Hilversum en Naarden. De naam i-Taxi.nl onderdeel van GooistadTaxi staat voor: internet, intelligent, informatie taxi. Door gebruik te maken van deze genoemde elementen kunnen wij onze diensten snel maar ook scherp en eerlijk geprijsd aanbieden.

Door softwarematige planning, waarbij het internet een grote rol speelt, hoeven opdrachtgevers (zowel particuliere als zakelijke) vrijwel nooit te worden teleurgesteld. "Kwaliteit, perfectie, service, veiligheid en discretie," zijn onze kernbegrippen.
Taxi Regio Hilversum
 
7 Serie
Ideaal voor luxe en snelle regio ritten met weinig bagage tot 4 personen.
Taxi Bussum
 
 
Comfortabele en luxe stationwagen met ruime bagage ruimte tot 4 personen.
Taxibus van Hilverum naar Schiphol
 
7 Serie
Personen vervoer op de meest denkbare luxueuze manier.