Vrijheidssoep voor bewoners de Marke

Stichting Het Gooi Bevrijd heeft vanmiddag 70 blikken vrijheidssoep afgeleverd bij verzorgingstehuis De Marke. De vrijheidssoep is een initiatief van het Nationaal 4 en 5 mei comité. Een makkelijke en smaakvolle soep die perfect is om met anderen te delen en het gesprek over vrijheid op gang te brengen. Binnen werd dan ook gesproken met een groep bewoners over vrijheid en kwamen persoonlijke verhalen naar boven.

Met 4 en 5 mei aanstaande rijdt het konvooi van stichting Het Gooi Bevrijd weer rond. Met wel 80 voertuigen zullen zij gaan rijden. Zondag van 12:00 tot 13:30 doen ze ook winkelcentrum de Oostermeent aan. Bekijk het hele uitgebreide programma hun website.

Blijf ook op Huizer hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan fotograaf Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Hier zie je nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter