Huizer pannenkoekendag

Vandaag was het de Huizer Pannenkoekendag. Een initiatief van Buurten met Buren en Versa Welzijn die voor de tweede keer plaatsvond. Het idee achter het initiatief is dat mensen pannenkoeken gaan bakken voor een buurman, -vrouw of -gezin die ze nog niet kennen of die wel een extraatje verdienen en daarmee buurten te laten samenkomen. Er werden door heel Huizen pannenkoeken gebakken en uitgedeeld. Een aantal activiteiten heb ik bezocht om vast te leggen.

De hele buurt komt samen op de Stam.

Op de Stam werd het een gezellig samengekomen van de hele buurt. Er stonden twee tafels in de speeltuin waar de stapels pannenkoeken op stonden en iedereen van mocht genieten. Vooral de kinderen lieten het zich goed smaken.

Pannenkoeken voor Oekraïense vluchtelingen.

Aan de Bovenmaatweg werden pannenkoeken uitgedeeld aan Oekraïense vluchtelingen. Linda, de dame helemaal rechts op de eerste foto, bakte wel 100 pannenkoeken voor ze.

Jongerencentrum Connect.

Bij jongerencentrum Connect aan de Gooierserf kwam burgemeester Niek Meijer zelf pannenkoeken bakken met de jongeren.

Dit waren een paar locaties, maar door heel Huizen werd gebakken. Helaas gingen ook een paar activiteiten niet door i.v.m het coronavirus.

Blijf ook op Huizer hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan fotograaf Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Hier zie je nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter