Paasfeest op kinderboerderij

Op Tweede Paasdag wordt er traditiegetrouw weer een gezellig paasfeest georganiseerd op kinderboerderij de Warande in Huizen

Tussen 13.30 uur en 16.30 uur zijn er diverse leuke activiteiten. Kinderen kunnen voor 4 euro een activiteitenkaart kopen en daarmee een leuk lentebakje maken, zich laten schminken en onder begeleiding even een echt kuikentje vasthouden in de knuffelhoek.
Alle deelnemers krijgen gratis wat lekkers en de paashaas komt ook nog op bezoek! Wie durft hem te knuffelen? Of samen op de foto is natuurlijk ook hartstikke leuk! 
Pony Daisy staat weer te trappelen om kinderen voor 1 euro een rondje op haar rug te laten rijden en er worden weer leuke spulletjes verkocht die de deelnemers van de dagbesteding hebben gemaakt. 
De imkers van de bijenschans zijn ook aanwezig om tekst en uitleg te geven over deze bijzondere en nuttige dieren en zij geven in het kader van de Landelijke Zaaidag gratis zaadjes weg voor de eerste 25 bezoekers van de schans.
Kortom genoeg te beleven voor jong en oud.

Eerste Paasdag is de kinderboerderij ook gewoon geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Kinderboerderij de Warande bevindt zich in het Stadspark van Huizen aan ’t Merk 12.

Zie ook www.kibohuizen.nl

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto Inge Jansen

aandekade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter