Het laatste schepje….

Voorlopig was dit het laatste schepje van de grote gele kraan in de haven.  De zandzuiger ligt voor onderhoud aan de kant en de zandschepen zijn nu leeg. Voorlopig is er even geen zand meer nodig voor de kalkzandsteenfabriek. In juni verwacht men weer te gaan varen. Dino Koenen is al jaren de vaste machinist op de graafmachine. En nadat hij het laatste schepje zand had gelost in de vrachtwagen moest er natuurlijk even worden schoongemaakt. Niet alleen de knijper maar ook het stoepje…. en dat doe je zo….

Wat ga je in die tussentijd doen ? “Oh we hebben nog werk zat. Er moet nog wat onderhoud plaatsvinden aan de zandzuiger en de sleper de “Pelikaan” ligt op de kant. Daar wordt nu een nieuw vlak in gelast. En ook op de fabriek hebben we nog genoeg te doen.”  Aldus Dino.

De afwas

 

Blijf op Huizer hoogte

Iedere dag een nieuwe foto uit Huizen of het laatste nieuwtje. Wij brengen Huizen iedere dag van A tot Z in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven en onze berichten volgen? Like dan onze Facebookpagina.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Bram Smit
    18 mei 2018 op 22:08

    Leuk, om weer wat van je te zien Dino.
    Groetjes, Bram !

  • Laat een reactie achter