Blue monday

Het is Blue Monday vandaag. Volgens onderzoekers zou dit de meest deprimerende dag van het jaar moeten zijn. Daar past dan maar één foto bij. Ik zeg het gewoon….. een foto van het, in mijn ogen, meest deprimerende gebouw van Huizen. Iets waar ooit duizenden mensen de leukste uitgaansavondjes beleefden is verworden tot een vervallen gebouw. Precies op de doorgaande route naar het toeristische gedeelte van Huizen. Het nautisch kwartier. Wat een welkom. Straks wordt de Havenstraat verfraaid met misschien wel het mooiste culturele plekje van Huizen, de Krachtcentrale. De steppingstone tussen Haven en het oude dorp.
Waarom niet hierin het Huizer Museum of iets anders dat bijdraagt aan wat verbinding? Veel gebouwen op het industrieterrein kunnen gebruik maken van een gevelrenovatiesubsidie om Huizen een mooiere aanblik te  geven. Wellicht komt dit blauwe pareltje hier ook voor in aanmerking.

blue monday huizen

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Een andere naam, een ander logo, maar met de zelfde fotografen en berichten als u van ons gewend bent. Wilt u ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee !

foto’s Inge Jansen

 

 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    R.J. Tuijnman
    16 januari 2017 op 20:15

    Als er werkelijk ‘duizenden’ naar toe waren geweest, dan had die tent niet failliet gegaan. Maar hier staat weer een stukje Huizer planologisch onbenul te verkrotten: een disco in the middle of nowhere, dat was gedoemd te mislukken. Dit had in een uitgaanscentrum (De Graaf Wichman) moeten staan, of in ieder geval op een minder troosteloze verlaten plek dan dáár…

  • Laat een reactie achter