Oud Huizen tegen Lucky Ajax

Vanavond speelde Oud Huizen tegen Lucky Ajax met bekende Oud-Ajaxieden. Na één minuut stond het al 1-0 voor Huizen en een minuut later lag de bal op de lat aan de andere kant. Na de volledige speeltijd stond er maar liefst 3-9 op het scorebord. S.V Huizen bestaat 90 jaar en om dit bijzondere lustrum te vieren zijn er diverse activiteiten dit jaar, waaronder deze wedstrijd tegen onder andere Bekende Aaron Winter, Kiki Musampa, Angelo Charisteas en natuurlijk Sjaak Swart die nog steeds op zijn gerespecteerde leedtijd een balletje mee trapte.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter