Pepernoten bakken in de Haven van Huizen

Vanmorgen hebben heel veel hulppietjes geholpen met het bakken van pepernoten in de Haven van Huizen. “De Haven”  organiseert ieder jaar leuke evenementen rond Sinterklaas en Kerst voor kinderen. Vandaag was het gratis pepernoten bakken in de grote bakovens in de keuken van het restaurant. Wil je ook een keer komen bakken ? Op 23 december vanaf 10.00 uur is het weer kerstkoekjes maken en versieren. Schrijf je snel in via:  info@haven-van-huizen.nl of bel naar 035 5240369 gratis deelname.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter