Hoe fotografeert Huizen

Vorige week hadden we even overgeslagen, omdat we te weinig inzendingen hadden gekregen, maar die pakken we er nu gewoon bij. Bovenstaande foto is gemaakt door Ruud Vreenegoor vanaf het Stichtse Strand kijkend naar de Sfinxswoningen zien we een mooi kleurenpalet in de lucht.

Het nichtje van Roy Tanck had het prima naar haar zin op de Erfgooiersdag. Een leuk sprekend koppie. 

Zoals Fons de Keijzer het al mooi verwoorde in zijn mail: Bij de opkomende zon hedenmorgen, maakten de nachtgasten van het strand aan de Zomerkade ruimte voor de komende badgasten.

Langs de dijk, vlakbij de piramidewoningen, is het op dit moment nog helemaal geel van de Boterbloemen. Christien Zoet zag het en maakte er deze foto van.

Helaas hebben we nog wel regelmatig inzendingen die niet helemaal aan de voorwaarden voldoen en daarom niet geplaatst worden. Veel zijn niet in Huizen genomen, zijn echt té onscherp of in portretstand genomen. Zorg dat je foto horizontaal is genomen en kies uit al je foto’s, hoe moeilijk dat soms ook is, slechts 1 mooiste foto die je instuurt.

Jouw foto ook hier ?

Heb je een goede camera en houd jij je ook graag bezig met fotografie ? Daag je zelf uit en maak een mooie foto in Huizen en stuur deze in. Wellicht plaatsen we jouw foto hier. We stellen wel wat voorwaarden aan de inzendingen…

  • je hebt de foto zelf genomen
  • je hebt je foto uiteraard gemaakt in de gemeente Huizen.
  • één inzending per keer
  • je foto is horizontaal genomen (dus geen portretstand)
  • afmetingen minimaal 1024 lange zijde en rond de 700 kb
  • netjes afgewerkt oftewel een passende scherpte, denk aan ruis en compositie.

Wat doen we met jouw foto ?
Deze plaatsen we éénmalig op OpHuizerhoogte. Verder niets. Jij behoudt te allen tijde de auteursrechten. Daar hechten we namelijk zelf ook veel waarde aan.

Is jouw foto de mooiste inzending van 2017 ? Dan win je een dag lang fotograferen in Fotostudio Huizen.

Je kan je foto inzenden naar ophuizerhoogte@gmail.com

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter