Willford feat Sebastian S. – hét Huizer talent van 2017

sebatian s.

Als je op het Erfgooierscollege zit ken je ze vast,  Sebastian S. en Willford ofwel Sebastiaan Spanjer en William Ford. De 6 VWO leerlingen hebben gisteren officieel de release van hun nieuwe nummer, Where we Begin,  kunnen vieren. Het platenlabel Ninety9lives heeft hun nummer uitgebracht. Willford heeft de muziek gemaakt en het nummer geproduceerd. De vocals zijn van Sebastian S. Kijk hier verder voor de videoclip.

Beiden zijn al lang bezig met muziek. Uiteraard ontbreken ze nooit in de musicals op school met hun muzikale bijdragen. Nu maar hopen dat het nummer ontdekt wordt. De youtubekanalen worden in ieder geval al goed bekeken. “Een lekker Ibizanummer” wordt al geroepen.  Wie weet staan zij straks op de Huizerdag !

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter