Fotografen opgelet ! We gaan naar IJsland

Net als ieder jaar organiseren we een fototripje naar een bestemming buiten het vertrouwde Huizen. Dit keer wordt het winters IJsland.  Landschappen, icecaves en natuurlijk hopen op het Noorderlicht. We vertrekken ’s middags op 15 december en komen 19 december weer terug. Op IJsland gaan we roadtrippen per 4×4 om zo de mooiste locaties van Zuid-IJsland te bezoeken. Gletsjers, black diamond beach en hopen op het prachtigste oranje licht van het zonnetje dat de hele dag net boven de horizon uitkomt.

Overnachten

In december is het ongeveer 4 a 5 uur per dag licht. Dus we moeten effectief met de tijd omgaan. We slapen daarom iedere nacht op een andere locatie, in een leuk appartement of een lodge met uitzicht over bergen of zee. In ieder geval een mooie donkere plek voor het fotograferen van de Aurora Borealis oftewel het noorderlicht of de prachtige sterrenhemels.  ’s Nachts misschien wel op toerbeurt uit bed om de hemel af te speuren.

Kosten en aanmelden

De reiskosten zijn ongeveer €750,- p.p.. Daarin zit je vliegticket, overnachtingen en de autohuur. Eten en drinken zijn voor eigen rekening. Een keertje buiten de deur eten of gezamenlijk een maaltje bereiden zullen worden afgewisseld naar gelang we wel of niet in de bewoonde wereld zitten.

Wil je ook mee en een paar dagen losgaan met fotografie?  Stuur dan een mail naar ingejansenfotografie@gmail.com

Je moet in bezit zijn van goede kleding en voldoende conditie voor een wandeling in ruig terrein.

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter