Buschauffeurs staken

Vandaag rijden er geen bussen in Huizen want de buschauffeurs staken vandaag. Ze wensen een beter CAO met daarin vooral een vermindering van de werkdruk en betere werkomstandigheden. Chauffeurs moeten vaak snel rijden om op tijd bij haltes te zijn. Niet alleen onveilig voor de passagiers, ook de pauze schiet er vaak bij in.

Op de deur van het busstation hangt een brief met de volgende boodschap:

Alle bussen blijven dus vandaag stil staan op het busstation. Het ziet er leeg en verlaten uit. Er zit dus niets anders op dan alternatief vervoer te regelen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter