Hoe fotografeert Huizen

Als fotoblog over Huizen vinden we het natuurlijk leuk om te zien hoe ook andere Huizers bezig zijn met fotografie. Daarom kan iedereen zijn of haar mooiste foto’s uit Huizen insturen. De foto hierboven is gemaakt door Dick te Pas vanuit een vogelkijkhut langs het Gooimeer in Huizen. Hier kan je je uitleven als het gaat om vogelfotografie en ook komt het eekhoorntje dagelijks langs. Meer informatie kan je vinden op www.djhutfotografie.nl.

De tweede foto is van Alfons de Keijzer. Een mooie spiegeling in het water van de meerpalen en de wolken. Iets meer dynamiek in de vorm van een langsvarend schip of menselijke interactie had de plaat mijns inziens iets spannender gemaakt.

Foto drie is van Ron Mikkenie. De zonsopkomst over het vierde kwadrant. Ron geeft zelf aan meer van de actiefotografie te zijn. Al komt de zon sneller het beeld in schuiven dan verwacht. Ron we dagen je uit…….  Tipje voor deze foto is iets meer beeld onder in de foto. Al kan dit natuurlijk ook een bewuste keuze zijn.

Jouw foto ook hier ?

Heb je een goede camera en houd jij je ook graag bezig met fotografie ? Daag je zelf uit en maak een mooie foto in Huizen en stuur deze in. Wellicht plaatsen we jouw foto hier. We stellen wel wat voorwaarden aan de inzendingen…

  • je hebt de foto zelf genomen
  • je hebt je foto uiteraard gemaakt in de gemeente Huizen.
  • één inzending per keer
  • je foto is horizontaal genomen (dus geen portretstand)
  • afmetingen minimaal 1024 lange zijde en rond de 700 kb
  • netjes afgewerkt oftewel een passende scherpte, denk aan ruis en compositie.Wat doen we met jouw foto ?
    Deze plaatsen we éénmalig op OpHuizerhoogte. Verder niets. Jij behoudt te allen tijde de auteursrechten. Daar hechten we namelijk zelf ook veel waarde aan.

Is jouw foto de mooiste inzending van 2017 ? Dan win jij een dag lang studiofotografie in Fotostudio Huizen.

Je kan je foto inzenden naar ophuizerhoogte@gmail.com

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter