Vrije Camperplaats Huizen gesloten

Camperplaats, Huizen, IJsselmeerstraat

Gisterenmiddag werd aan de aanwezige kampeerders op de camperplaats aan de IJsselmeerstraat meegedeeld dat zij uiterlijk de volgende dag de camperplaats verlaten moesten hebben. De toerit werd door de gemeente gisteren alvast alvast gesloten. Hekken werden door middel van metalen strips aan elkaar verbonden. Een bezoeker vertelde dat er kennelijk teveel campers waren neergestreken.

Camperplaats, Huizen, IJsselmeerstraat
Camperplaats, Huizen, IJsselmeerstraat

Vanmorgen rond 09.00 uur was de camperplaats leeg en waren er extra hekken geplaatst. Woordvoerder Noortje Voulon van de gemeente Huizen vertelde vanmorgen dat dit een corona maatregel betreft. De gemeente heeft gisteren tot ontruiming besloten omdat er veertien campers op het terrein aanwezig waren. Sowieso al teveel, maar zeker in deze tijd.

Camperplaats, Huizen, IJsselmeerstraat
Camperplaats, Huizen, IJsselmeerstraat

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen 

Walking Football, sv Huizen, Huizen


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter