Werken op Huizer hoogte

zendmastZo wordt OpHuizerhoogte wel erg letterlijk natuurlijk. Vandaag werd er op Huizer hoogte gewerkt aan de zendmast die staat aan het Ellertsveld. Gehesen in professionele klimuitrusting begint de lange klim naar de top van de 37,4 meter hoge zendmast . Dat levert spectaculaire foto’s op.

Er werden werkzaamheden uitgevoerd aan de zenders voor UMTS en GSM. De mannen wisten sowieso te melden dat het enorm koud was daar boven. Maar gelukkig blijven we dankzij deze heren allemaal mobiel bereikbaar. Wat zouden we toch zonder moeten in deze tijd ?
zendmast

zendmast

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

restaurant aan de kade

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter