Nieuw pand voor Sonia Bloemen


HUIZEN – Sonia Bloemen gaat verhuizen. Ook zij werden gedupeerd door de brand in het pand aan de Kerkstraat en hebben nu een mooie nieuwe locatie gevonden waar zij de bloemisterij kunnen voortzetten. Gisteren heeft de familie Schaap de sleutel in ontvangst genomen van het leegstaande pand aan het Oude Raadhuisplein.

Ze zijn de tweede van de drie getroffen ondernemers die inmiddels een nieuw plekje in het dorp hebben gevonden. Sonia Bloemen hoopt in de eerste week van november te kunnen openen. We wensen jullie heel veel succes.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter