Toch een visje eten aan de haven ?

Het lijkt er op dat we volgend jaar toch een visje kunnen eten aan de haven. Huizer ondernemer Jan Kroon probeerde al geruime tijd een kleine eetgelegenheid voor vis te starten aan de oude haven. Hij zag hier uiteindelijk vanaf omdat hij geen overeenstemming kreeg met de gemeente.

Inmiddels heeft Vishandel Bunschoten een vergunning aangevraagd om een vispaviljoen te kunnen vestigen in het pand aan de Energieweg 10, het oude postkantoor. Jan Kroon en Vishandel Bunschoten hebben hun handen nu ineen geslagen en willen in de hal van de vishandel een visrestaurantje beginnen met zitjes, maar ook een terras om zomers lekker buiten te kunnen eten.

Als de plannen kunnen doorgaan hoopt men in 2018 de deuren te kunnen openen. Een leuk plan en absoluut een aanvulling voor de Huizer horeca.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter