Stijlvol de feestdagen door bij De Lange Menstore

De Lange Menstore

De feestdagen komen er aan en dan is het toch altijd leuk om stijlvol gekleed te gaan. Bij De Lange Menstore helpen ze je daar graag bij. De gehele winkel staat in het teken van kerstmis en Oud&Nieuw. Gert-Jan de Lange en de medewerkers van de herenmodezaak hebben gezorgd voor een prachtige sfeer in de winkel en etalages. Mooie gifts en feestartikelen staan in de spotlights. De collectie van De Lange is met liefde ontworpen en gemaakt van de beste stoffen en materialen. Leuk om te geven of jezelf op te trakteren.

Van traditioneel black-tie tot iets meer casual. Bij De Lange krijg je de juiste persoonlijke aandacht en dat doen ze goed. Want al vanaf 1896 zorgen ze er voor dat mannen goed gekleed gaan.

Kom ook kerstshoppen in de stijlvolle winkel en geniet vast van de heerlijke kerstsfeer in het Hart van Huizen. Of kijk hier voor de webwinkel van De Lange Menstore.

Blijf op Huizer Hoogte !

Op HuizerHoogte is de opvolger van OogopHuizen. Hier vind je de mooiste foto’s van ons dorp, de laatste nieuwtjes over Huizen, haar inwoners en ondernemers. Huizen in beeld gebracht door de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek. Volg ons op OpHuizerhoogte en mis niets !

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter