Hoe fotografeert Huizen.Deze week hebben wij 4 inzendingen mogen ontvangen voor onze rubriek “hoe fotografeert Huizen” Bovenstaande foto is gemaakt door Roy Tanck. Op de Kamperzand staan de bomen prachtig in bloei. Met een keukentrap kon hij net dichtbij genoeg komen om deze foto te maken.

Petra Keultjes maakte deze leuke speelse foto van haar dochter bij de Zomerkade op de tijdelijke zandduinen. Haar dochter komt mooi los van de achtergrond, maar mist wel iets aan scherpte.

Christien Zoet maakte deze foto van de Piramidewoningen, nu de bomen hier nog niet in bloei staan kan je er nog goed naar kijken waar ze meestal verstopt achter de bomen staan. Bijzondere architectuur in Huizen.

Fons de Keijzer heeft geen tropische bestemming nodig, aan het eind van de dijk bij het Gooimeer heeft hij dit plekje vastgelegd.

 

Jouw foto hier ?

Heb je een goede camera en houd jij je ook graag bezig met fotografie ? Daag je zelf uit en maak een mooie foto in Huizen en stuur deze in. Wellicht plaatsen we jouw foto hier. We stellen wel wat voorwaarden aan de inzendingen…

  • je hebt de foto zelf genomen
  • je hebt je foto uiteraard gemaakt in de gemeente Huizen.
  • één inzending per keer
  • je foto is horizontaal genomen (dus geen portretstand)
  • afmetingen minimaal 1024 lange zijde en rond de 700 kb
  • netjes afgewerkt oftewel een passende scherpte, denk aan ruis en compositie.

Wat doen we met jouw foto ?
Deze plaatsen we éénmalig op OpHuizerhoogte. Verder niets. Jij behoudt te allen tijde de auteursrechten. Daar hechten we namelijk zelf ook veel waarde aan.

Is jouw foto de mooiste inzending van 2017 ? Dan mag je een dag lang fotograferen in Fotostudio Huizen.

Je kan je foto inzenden naar ophuizerhoogte@gmail.com

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter