Huizen het hele jaar door. Een terugblik op 2016 deel 2

krachtcentrale Huizen

We gaan weer verder bij juli. De maand van mooie foto’s, veel evenementen zoals het springkussenfestival, beachvolleybal, palingroken bij Jan Sint en natuurlijk de gekte rondom Pokemon.

In augustus hebben we natuurlijk bommetje, de komst van de paardentram en het toenmalige jacht de Piet Hein meert aan in de haven. Ook krijgt de komst van het Hospice in Huizen groen licht.

September is de maand van het Havenfestival, losgaan op Huizerdag en natuurlijk de komst van de kermis op de Naarderstraat. Nu maar hopen dat deze de komende jaren groter kan groeien.

In oktober wordt de politie geconfronteerd met een bewapende man op de Gemeenlandslaan. De man wordt overmeesterd en later volgt er een huiszoeking waarbij rekening wordt gehouden met de aanwezigheid van explosieven.

Verder maken we met OogopHuizen en heel veel kinderen een lichtjesschilderij  in het stadspark.

Tja en dan gaan we los tijdens een oergezellige wijnproeverij in ’t dorp. Ook deze trekt eens zoveel mensen als het jaar ervoor. We zijn op de goede weg. Huizen wordt steeds leuker.

In november maken we ons al op voor de feestdagen. Meerdere sinterklaasintochten en gezelligheid in de winkelcentra. Verder de eerste mooie winterse plaatjes.

December wordt het feest in het dorp. Een reuzenrad en een winterplein. Ook de eerste Unox Nieuwjaarsduik wordt aangekondigd. De kerststal op de Kombuis trekt nog meer bezoekers en sommige Huizers leven zich uit met lichtjes ! Mooi Huizen.

huizen

kerststal

kerstavond

kerstboom

Op naar een veilige en gezellige jaarwisseling. Wij wensen alvast iedereen een enorm fijn en gezond 2017 toe !    Vincent Snoek en Inge Jansen

Klik hier voor de Terugblik op 2016 – deel 1

 

Blijf op Huizer hoogte !

Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg ons dan op de nieuwe facebookpagina van OpHuizerhoogte. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s en items over Huizen, haar inwoners en ondernemers.  Kijk met ons mee…..

foto’s Vincent Snoek en Inge Jansen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter