Vrolijk Pasen !

haas

Is ie al langs geweest  …de paashaas ? Voor vandaag zijn we maar even ons hazenarchief in gedoken voor de paashazen. De foto’s zijn gemaakt in Huizen en in de omliggende weilanden.  Toch wel leuk om te zie waar al die spreekwoorden en gezegdes vandaan komen. Het hazenpad kiezen, haasje over…. (klik op de foto’s voor grote weergave)

Haasje over…

Het haasje zijn….

Voor iedereen hele fijne paasdagen gewenst namens OpHuizerhoogte !

 

foto’s Inge Jansen

Blijf op Huizer hoogte

De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen iedere dag Huizen in beeld. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee !

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter