Heropening Bad Vilbelpark

De afgelopen tijd is er veel werk uitgevoerd in het vernieuwde Bad Vilbelpark. Na de renovatie ging in juli het park weer open. Daarna waren er nog wat laatste werkzaamheden. Het doel van de herinrichting was een park creëren waar bewoners kunnen sporten, wandelen, recreëren of gewoon even kunnen genieten van de natuur. Ook de wateroverlast en de problematiek rondom de omvallende bomen is opgepakt. Vandaag werd het Bad Vilbelpark officieel geopend.

Ondanks het slechte weer was er veel belangstelling van buurtbewoners. De gemeente trakteerde op een hapje en een drankje tijdens de bijeenkomst. Na een toespraak van Projectleider Albert Hoogenkamp en wethouder Marlous Verbeek werd het park officieel geopend door het planten van een boom en het onthullen van een plaquette.

Daarna was er de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het hernieuwde park. Tijdens de rondwandeling, konden bewoners meehelpen het park op te fleuren door bloembollen te planten die werden uitgedeeld.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Hier zie je nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter