Peutermarkt in de bibliotheek

peutermarkt huizen

Alle ouders en peuters opgelet! Laat je verrassen door het peuter-aanbod in Huizen. Op de markt informeren de organisaties je graag over hun diensten. Verder is het mogelijk om samen met je kind gratis kennismakingsworkshops te volgen. Kinderen hebben op de markt volop de mogelijkheid om te knutselen en te spelen. Kortom, een gezellige ochtend voor peuters en hun ouders. 

peutermarkt

De Peutermarkt wordt georganiseerd door Versa Welzijn, Jeugd en Gezin Huizen en Bibliotheek Huizen-Laren-Blaricum.

Aanbieders van workshops:

  • Osorezu
  • Bibliotheek
  • Korfbalvereniging
  • Muziek op Schoot
  • Dance-Point
  • Rebel Sport
  • Buurtsportcoach / Montris

Peutermarkt Huizen | Zaterdag 26 januari 2019 |10.00 – 12.00 uur | Bibliotheek vestiging Huizen | Plein 2000 – 1| Entree: gratis 
 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter