Gaslek op de Griend

Bij het plaatsen van een damwand is op de Griend een gaslek ontstaan. Diverse woningen werden tijdelijk ontruimd. De brandweer besloot een zogenaamde waterscherm op te zetten om het ontsnapte gas neer te slaan. Gasleverancier Liander was rond half 1 ter plaatse om het gat te dichten, omdat het nog een lastige opgave bleek werd besloten om aan beide zijden van het lek een “bal”te plaatsen in de leiding.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter