Kerstster

Vele jaren was het een begrip in de regio: de kerstster van Blaricum. Van verre te zien en altijd aanwezig rond de feestdagen. Maar nu heeft Huizen een eigen kerstster! Hoog in een boom, en van verre te zien. Wel iets minder goed te zien dan die van Blaricum, omdat ons oude dorp nou eenmaal wat minder vrij ligt.

De Huizer kerstster bevindt zich hoog in een boom, achter de nieuwbouw aan de Koningin Julianastraat. Hopelijk wordt dit een nieuwe traditie!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter