Op Huizer hoogte ?

Soms nemen we “Op Huizer hoogte” iets te letterlijk……althans de fotograaf Vincent tenminste wel….. hier een stukje uit zijn nachtelijke memoires: “Gisteren zag ik dat de Meentkerk in de steigers stond, dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben vannacht met knikkende knieën omhoog geklommen. Alles voor het perfecte plaatje ;-). Camera mee, statief op m’n rug.  Onderstaande foto is een zogenaamde panorama, door meerdere foto’s aan elkaar te “lijmen”  krijg je een heel breed zichtveld. Klik vooral even op de foto. Mooi is om te zien hoe het water in een soort U loopt. Best spannend zo’n klim vooral als het allemaal lekker kraakt en je schrikt jezelf natuurlijk het apelazerus als ineens om 4 uur  de bel gaat luiden…..naast je oor”

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook weten wat er in Huizen gebeurt ? Volg ons dan op onze Facebookpagina. Hier zie je iedere dag weer nieuwe beelden uit Huizen of lees je het laatste nieuws. Kijk met ons mee…

foto’s Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter