Oud en nieuw Huizen; weet jij meer ?

Oud en nieuw Huizen

We rijden er ongetwijfeld allemaal wel eens langs zonder te bedenken hoe het er hier vroeger ooit uitzag. Het witte puntgeveltje op de Haarstedelaan. Als je de oude foto van het Huizer Museum bekijkt moet je goed kijken om het te herkennen. De toog is er nog steeds en ooit zat er dus iets van een garage achter. Vincent maakte er weer een mooie oud en nieuw foto van door een oude foto en een recent genomen foto in elkaar te laten overlopen. Vooral de driewielers voor de deur zijn bijzonder….. Wie kan er meer vertellen ?

 

oud en nieuw Huizen

Met dank aan Peter Peeters en het Huizer Museum.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier weer nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes. De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor je in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Fotobewerking; Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

5 Reacties

 • Reageer
  R.J. Tuijnman
  7 april 2017 op 15:03

  Leuk dat je net toevallig een auto met autotrailer voorbij ziet komen!

 • Reageer
  Art Lis
  16 mei 2017 op 02:25

  In dit pand is ook jaren een wijnhandel en slijterij geweest.

 • Reageer
  Art Lis
  16 mei 2017 op 02:30

  Wijn handel/slijterij Joh. v/d Hulst??

 • Reageer
  Art Lis
  16 mei 2017 op 02:34

  Stukje geschiedenis: https://www.historischekringhuizen.nl/haardstedelaan43.html

 • Laat een reactie achter