Herfst

herfstHUIZEN – Het lijkt wel herfst op het Ellertsveld. Een aantal bomen hebben hun blad niet kunnen behouden tijdens de droogte. Met de hittegolf van komende week op komst zullen er ongetwijfeld nog een aantal volgen. Bij veel platanen zie je dat de schors loslaat. Dat kan geen kwaad. Andere bomen laten als laatste redmiddel al hun blad vallen. Dit zijn over het algemeen bomen die op minder goede groeiplaatsen staan. Of ze de zomer overleven hangt een beetje van de soort boom af.

Hittegolf

De komende week komt er nog een schepje bovenop als het gaat om temperatuur. Vrijdag wordt het hoogtepunt bereikt met temperaturen rond de 35 graden. Ook aan de redelijk koele nachten komt nu een eind. De nachttemperatuur zal niet meer zakken onder de 20 graden. Hot summer nights dus.

herfst

…zie de maan schijnt..

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter