Schepje, emmertje en grote graafmachines

strand

Het kwik haalde vandaag de 27 graden in Huizen, daardoor werd ook het strand meteen goed bezocht. En dat terwijl ze eigenlijk nog bezig zijn om het strand “zomerklaar” te maken door het zand te zeven en opnieuw te verspreiden aan de waterkant.

Opletten geblazen

Voor de werkende mannen vroeg dat extra oplettendheid en gelukkig hielden de meeste mensen er rekening mee en gaven ze de ruimte die ze nodig hadden. Waar de grote mannen een graafmachine gebruikten deden de allerkleinsten dat met een emmertje en een schepje.

Het was heerlijk vertoeven op het strand op deze zomerse dag met waterspelletjes als verkoeling en waar de nodige zandkastelen werden gebouwd. Sommigen durfden zelfs al een duik te nemen in het nog frisse Gooimeer.

strand strand

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter