Slingerschaduw

Vanmiddag even op pad langs de dijk. De lucht betrok en het werd even windstil. De schaduw van de steiger slingerde om haar eigen palen heen en de lucht vulde zich met het ééntonig gebrom van de binnenvaartschepen aan de overkant. Het geluid leek zich wel mijlenver te verplaatsen gedragen door het water. Gek genoeg was het een moment van stilte….tot het zonnetje weer scheen. Mooi Huizen !

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter