De Krachtcentrale, het avontuur mag beginnen !

krachtcentrale Opluchting en blijdschap bij Peter Kos en Pieter Hogenbirk. De gemeenteraad heeft zojuist unaniem het raadsvoorstel goedgekeurd om de grond en de daarop staande Krachtcentrale te verkopen aan Peter Kos Beheer BV. Daarmee is de laatste stap gezet en kunnen Peter Kos en Pieter Hogenbirk aan de slag om de Krachtcentrale te gaan herontwikkelen. Dit moet een hele bijzondere culturele plek in Huizen gaan worden met ateliers, een podium en horeca. Daarbij blijft een historisch pand uit Huizen behouden.

Veel belangstellenden waren naar de raadsvergadering gekomen. Het werd nog even spannend omdat de vergadering werd geschorst. Dorpsbelangen wilde opnieuw inzicht in de financiën, maar uiteindelijk konden de twijfels worden weggenomen.
Wethouder Verbeek feliciteerde Kos en Hogenbirk met deze belangrijke stap.

krachtcentrale

Na jaren onderhandelen en overleg voeren is het dan nu definitief. Wij van OpHuizerhoogte wensen Peter en Pieter ontzettend veel succes met de realisatie van dit ongelooflijk leuke project. Proost !

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van wat er in Huizen gebeurt? Wij brengen Huizen dagelijks van A tot Z in beeld. Volg het leukste fotoblog van Huizen en kijk met ons mee ! Like ons op OpHuizerhoogte

foto’s Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Bert Schaap
  11 februari 2017 op 18:58

  21 FEBRUARI zijn Peter Kos , Pieter Hogenbirk , Nienke de Wit en Danielle van Deutekom te gast in het Huizer Cafe bij Toneelvereniging Ontwaakt aan de Bakboord 70 in Huizen het kan een leuke discussie worden over het wel en wee van wat er onder de Huizer samenleving leeft

  • Reageer
   Inge Jansen
   13 februari 2017 op 14:17

   Oh dat is zeker leuk !!! Het Huizer café, daar moet je echt een keer geweest zijn.

  Laat een reactie achter