Ride 4 Kika 2021

Vanochtend ging de 5de editie van Ride 4 Kika van start. De sponsor motor tour startte rond het middaguur vanuit het Nautisch kwartier. Dit is een rit ter bevorderingen van de onderzoeken naar kinderkanker, waarbij de deelnamegelden ten goede komt van Stichting Kinderen Kankervrij.

206 motoren gingen van start. Met heerlijk weer voor een mooie rit. Rond 16 uur vanmiddag worden ze terug in de haven verwacht, mocht je een kijkje willen nemen bij al die bijzondere motoren.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Hier zie je nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter