Jonge Huizer ondernemer start Gooistadtaxi

Met i-Taxi Gooistad is de jonge Huizer Florian Kenter gestart met zijn eigen taxi-onderneming. Hij bedient hiermee zowel particulieren en bedrijven voor voornamelijk taxivervoer in onze regio en luchthavenvervoer. Door jarenlange ervaring vanuit de familie is het taxivak hem met de paplepel ingegoten.

“We hebben de beschikking over zowel luxe personenauto’s als een luxe personenbus voor maximaal 8 passagiers” 

i-taxi

I-Taxi Gooistad heeft een duidelijke website (www.i-taxi.nl) en een handige app, waarmee je in een handomdraai je taxi kunt bestellen én vooraf tot op de cent nauwkeurig weet wat je taxirit gaat kosten.

Florian heeft al veel Uber klanten zien overstappen naar de i-Taxi, vooraf reserveren en vaste prijzen worden erg gewaardeerd. Op drukke momenten kan Florian bovendien een beroep doen op een aantal zeer ervaren professionele Gooise collega chauffeurs waardoor hij 24/7 zijn klanten kan bedienen.

Nog meer voordelen van i-Taxi zijn,  ten opzichte van bijvoorbeeld de Uber-app, dat je ook ruim van tevoren je taxirit kunt plannen en geen creditcard of paypal-account hoeft te gebruiken om uw taxi te bestellen.
Dus privacy voorop. 

Hoe werkt de i-Taxi app?

U boekt een i-Taxi met één druk op de knop. Het systeem zoekt automatisch uw locatie. Op het kaartje in uw scherm ziet u de beschikbare i-Taxi naar u toe rijden én het aantal minuten dat hij van u verwijderd is.
U weet dus precies wanneer de i-Taxi voor uw deur staat.
Op de plaats van bestemming kunt u natuurlijk gewoon in i-Taxi contant of vooral nu, contactloos met uw pinpas of creditcard betalen. Tot slot is het mogelijk om na de rit via de app uw i-Taxi rit beoordelen. 

i-taxi

Hoe gaan we om met Corona?
Florian is zich bewust van de risico’s van Corona. “Na iedere rit desinfecteren we alle essentiële contactonderdelen zoals deur- en handgrepen, autogordels, armsteunen en PIN-apparatuur.

De auto’s worden nu voorzien van een plexiglas scherm tussen de passagier en de chauffeur. Natuurlijk merken we ook dat het rustiger is en daarom bieden we, tijdens de Corona Crisis, een korting van 10%. Deze korting wordt bij het afrekenen in de taxi verrekend en daarmee zijn we zelfs nog goedkoper dan het goedkoopste Uber-tarief.”
i-Taxi Gooistad kan ook voor deze speciale prijzen tijdens de Corona Crisis op rekening rijden voor werknemers van bedrijven, ziekenhuizen, zorginstellingen enz. Op deze manier komen uw werknemers veilig en voordelig naar het werk en naar huis. Informeer naar de mogelijkheden.

gooistad i-taxi

Florian hoopt in Huizen het vertrouwde gezicht te worden voor veilig taxivervoer met een uitmuntende service. 
Vraag rustig naar de voordelige vaste tarieven binnen ’t Gooi en naar bijvoorbeeld Schiphol of download onze handige app of bel 0633-588 887.

I-TAXI

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen

i-Taxi Gooistad is sponsor van OpHuizerhoogte. Mede door deze bijdrage wordt OpHuizerhoogte mogelijk gemaakt.

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Rienvanderhorst
    2 april 2020 op 19:10

    Heelveel succes florian , en maak er een mooi bedrijf van er is ruimte voor .
    Succes

  • Laat een reactie achter