Christmas Centrum Huizen

businesscentrumhuizenHet Business Centrum Huizen aan de Huizermaatweg staat sinds een paar dagen wel héél mooi in de spotlights. Prachtig in rood en groen verlicht voor de kerst. Weer eens wat anders dan al die kerstlichtjes. Mooi gedaan !

Foto Vincent Snoek

Blijf op Huizer Hoogte !

Wil je de leuke berichten en mooie foto’s Inge en Vincent van OogopHuizen blijven volgen? like dan OpHuizerhoogte.nl op facebook, want dat is de opvolger van OogopHuizen. Een ander logo een andere naam maar met dezelfde berichten als voorheen. Verhuis met ons mee en mis niets !

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Hans Mackaay
    15 december 2016 op 17:17

    Mooie foto Vincent en leuk bedacht, daar worden wij erg blij van in Christmas Centrum Huizen 🙂

  • Laat een reactie achter