Burgemeester en zijn echtgenote wonen officieel in ons darp

Verhuist, Burgemeester, Huizen

Gisteren verhuisd en vanmorgen rond 10.45 uur stonden burgemeester Niek Meijer en zijn echtgenote Janny voor de balie van de afdeling burgerzaken om zich in te schrijven als inwoners van de gemeente Huizen. Eerder vertrouwde de burgemeester ons al toe dat hij uitzag naar het moment dat hij in Huizen zou komen wonen, en ook dat hij dan op zijn fiets naar het werk zou kunnen gaan. Het is zover!

Verhuist, Burgemeester, Huizen
Verhuist, Burgemeester, Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen

Verhuist, Burgemeester, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter