Weer voor een winterwandeling

Winterwandeling Tafelbergheide Huizen charolais runderen

Zaterdag was het prachtig weer voor een winterwandeling. En die maakte men dan ook massaal! Op de heides in en rond Huizen was het een drukte van belang; een parkeerplaats was vaak moeilijk te vinden. Na een behoorlijk zonnige ochtend was het in de middag af en toe een gevecht tussen zon en regen. Iets wat altijd mooie plaatjes oplevert. Dat vonden ook de honderden wandelaars op de Tafelbergheide, vooral in combinatie met de altijd fotogenieke charolais runderen.

Winterwandeling Tafelbergheide Huizen panorama

Ook zondag is het goed wandelweer. De dag begint met mist en daarna wat zon. In de loop van de middag wordt het iets minder mooi, maar de voorspelde buitjes kunnen wederom voor prachtige luchten zorgen. Vooral zonsopkomst (met mist en vorst) en de zonsondergang zijn fotogenieke momenten. Tip: ga dicht bij huis naar de natuur en ga er lopend of met de fiets naar toe. Nog meer frisse lucht en geen problemen met parkeren. Geniet van de Gooise natuur tijdens je winterwandeling, maar hou je aan de geldende regels.

Geen gelegenheid om eropuit te gaan? Geniet dan hier van de mooiste foto’s!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter