Hoe fotografeert Huizen


Het blijft moeilijk kiezen welke ingezonden foto we bovenaan plaatsen. Ze zijn allemaal mooi. Toch is het dit keer de foto van Larisa Landré vanwege de originaliteit van het beeld. Hoe mooi kan eenvoud zijn. Een foto van een plekje dat iedereen wel herkent en waar Huizen trots op mag zijn.

Niet minder mooi is de foto van Alfons de Keijzer. Die trof deze week al weer de eerste paddenstoelen aan langs de Crailoseweg. Heeft u iemand in de berm zien liggen ? dan moet het Alfons geweest zijn. Mooi vanuit een laag perspectief genomen.

Roy Tanck maakte deze mooie panoramaopname van “ons” uitzicht vanuit Huizen. Wat een kleuren.

En op een andere avond met weer andere wolken maakte Barend de Ronde deze plaat. Ook herkenbaar vanaf de Zomerkade. Voor het mooie de horizon volgende keer iets rechter zetten Barend !

Jouw foto ook hier ?

Heb je een goede camera en houd jij je ook graag bezig met fotografie ? Daag je zelf uit en maak een mooie foto in Huizen en stuur deze in. Wellicht plaatsen we jouw foto hier. We stellen wel wat voorwaarden aan de inzendingen…

  • je hebt de foto zelf genomen
  • je hebt je foto uiteraard gemaakt in de gemeente Huizen.
  • één inzending per keer
  • je foto is horizontaal genomen (dus geen portretstand)
  • afmetingen minimaal 1024 lange zijde en rond de 700 kb
  • netjes afgewerkt oftewel een passende scherpte, denk aan ruis en compositie.Wat doen we met jouw foto ?
    Deze plaatsen we éénmalig op OpHuizerhoogte. Verder niets. Jij behoudt te allen tijde de auteursrechten. Daar hechten we namelijk zelf ook veel waarde aan.

Is jouw foto de mooiste inzending van 2017 ? Dan win jij een dag lang fotograferen in Fotostudio Huizen.

Je kan je foto inzenden naar ophuizerhoogte@gmail.com

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter