Wildweken bij De Haven van Huizen

Met het traditionele geschal van de jachthoornblazers starten komende week de Wildweken bij restaurant de Haven van Huizen.  Het “culinaire wildseizoen” start officieel aankomende dinsdag, maar op donderdag 19 oktober pakt de Haven van Huizen nóg verder uit. Zoals ieder jaar organiseren ze dan de sfeervolle opening van het wildseizoen.

Terwijl het hout in de vuurkorven knispert, kun je heerlijk genieten van een glas gluhwein of zo’n lekkere herfstbok. De jachthoornblazers brengen je daarbij nog meer in de sfeer en de wildleverancier Driessen Food staat buiten met een foodtruck, een varken aan het spit en er is een wilduitstalling. Hier kun je alles te weten komen over de herkomst van de producten en de bereiding van wildspecialiteiten. Ieder jaar weer een heerlijk avondje genieten van lekker eten in een heerlijke ambiance.

 

Kom ook genieten van de heerlijke wildweken bij De Haven van Huizen en mis deze gezellige avond niet.  De avond start vanaf 18.00 uur. Je kunt hiervoor het beste reserveren.

 

Hieronder zie je alvast het wildmenu wat is samengesteld door de chef-kok van de Haven van Huizen.

Cappuccino van wildbouilon   € 7

Paddenstoelen | truffel

 

Hertenbiefstuk en hertepeper   € 21.50

Rode kool | pastinaak creme | kruidkoekjus

 

Warm chocolade taartje   € 8

Framboos | parfait van roze peper en crème fraiche

 

Menu prijs is € 32.50

 

Naast de à la carte kaart staan er diverse wildspecialiteiten op de wildkaart staan.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Restaurant De Haven van Huizen is sponsor van OpHuizerhoogte. Dankzij onze sponsors kunnen wij Huizen in beeld blijven brengen. Wil je ook als Huizer ondernemer op OpHuizerhoogte als sponsor in beeld komen ? Kijk dan hier.

 

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter