Even voorstellen: Regina Frakking – Afvallen Huizen

afvallen huizen


Wil je graag afvallen, maar heb je alles al geprobeerd? Van sportschool tot crashdieet.Misschien heb je dan meer aan iemand die samen met jou je leefstijl eens tegen het licht houdt.Regina Frakking uit Huizen is gewichtsconsulente,  kok én sportvoedingsdeskundige en wil jou helpen met het maken van gezondere keuzes wat betreft voeding. Niet het schrappen van producten maar goed kijken naar je voedingspatroon. Met kleine veranderingen in je dagmenu zal je al snel resultaat boeken. Samen met jou wordt er gekeken naar wat het beste bij jou als persoon past want iedereen is en leeft anders. Zit je in de overgang en blijf je maar aankomen ? Sport je veel maar boek je weinig resultaat ? Of vind je het moeilijk om gezonde en toch lekkere recepten te bereiden ? Dan is Afvallen-Huizen iets voor jou.

 

afvallen huizen

Als professioneel kok is voeding een rode draad in het leven van Regina. Na het behalen van haar diploma gewichtsconsulente, is ze met deze kennis gestart met Afvallen-Huizen.

Hier kun je terecht voor:

-gezonde leefstijl, puur koken zonder pakjes.

– persoonlijke coaching

– advies op maat

– inlog gegevens voor de website voor nog meer recepten

– sportvoeding begeleiding

– kookworkshops

Vergoeding door zorgverzekeraar

Omdat Afvallen-Huizen is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten wordt het misschien nóg interessanter voor jou om de stap te zetten. Als je aanvullend verzekerd bent worden de kosten door je zorgverzekeraar vergoed zonder dat dit je eigen risico kost.

Kookworkshops

Wil je samen met je vrienden of vriendinnen een gezonde en gezellige kookworkshop volgen, dat kan ook. Je bereid dan onder leiding van een professionele kok heerlijk verse recepten voor op de BBQ of de Big green Egg, of gewoon bij jou in de keuken. Zo wordt afvallen ineens een stuk leuker én door het samen te doen versterk je elkaar.

Wil je meer weten over wat Regina voor je kan betekenen? Kijk dan op de website www.afvallen-huizen.nl of maak snel een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

afvallen huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter