Schilderachtig Huizen

Mooi HuizenDe haven in een schilderachtige setting. Niet dat we ook al met kwast en verf aan de slag gaan, maar dit keer heeft OpHuizerhoogte-fotograaf Vincent Snoek de foto op een iets minder vaak voorkomende manier onder handen genomen in Photoshop; de prachtige zonsopkomst van vanmorgen in “olieverf”.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen of lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Cees leeflang
    4 juli 2018 op 09:19

    Hele mooie foto.van.de ophaalbrug en haven

  • Laat een reactie achter