Koen en Jeroen winnen eerste voorronde van de Kunstbende

De KunstbendeGisterenavond werden in Connect de eerste voorrondes gehouden van De Kunstbende in de categorie DJ.  De zoektocht naar jong en creatief talent in Nederland. Koen Potman (16) en Jeroen Luyendijk (15) uit Huizen werden door de jury als beste talent beoordeeld.  Meerdere DJ,s vertoonden hun kunsten achter de DJ-booth tijdens een set van 15 minuten, maar DJB & DJ Koenster gingen met de overwinning naar huis.  De winnaars gaan rechtstreeks door naar de voorronde Noord-Holland op 14 mei in De Meervaart in Amsterdam. Waar gaat het om? De winnaar van de landelijke finale draait op Mysteryland 2018. 

kunstbende

Ben jij jong (13-18), origineel en goed in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater? Schrijf je dan (alleen of met een groep) in voor Kunstbende! Wie weet eindig jij als winnaar op een van de grote podia van Nederland.

Blijf op Huizer hoogte !

Wil je ook op de hoogte blijven van wat er in Huizen gebeurt ? Wij brengen Huizen iedere dag van A tot Z voor jou in beeld. Like ons op onze Facebookpagina en kijk met ons mee. OpHuizerhoogte, het leukste fotoblog over Huizen !

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter