Lichaam aangetroffen nabij Zuiderzee

Lichaam Zuiderzee Surfstrand Huizen

Rond 10.30 uur vanmorgen is een lichaam aangetroffen in een voertuig op de parkeerplaats aan de Zuiderzee. De politie doet onderzoek naar de toedracht en houdt daarbij alle scenario’s open.

Lichaam Zuiderzee Surfstrand Huizen

“Go away, he has a gun!”

Getuigen melden dat zij werden gewaarschuwd door een Engelssprekende man toen zij rond 10.15 uur het parkeerterrein opdraaiden voor hun dagelijkse meditatie aan het strand. Hij waarschuwde ze weg te gaan omdat er een man met een pistool in het voertuig zou zitten. “Don’t go there, he has a gun. He’s gonna shoot! Go away, call the police!”. Hij wees daarbij naar de grijze bestelbus.

Toedracht onbekend

De toedracht is nog onbekend. Om 13.05 uur meldt de politie dat uit het politieonderzoek tot nu toe geen vermoedens van een misdrijf blijken. De politie heeft de Engelssprekende man als getuige verhoord. Volgens ooggetuigen was hij zeer ontdaan. Ook de dames zelf zijn er ondersteboven van. “Het drong eerst niet tot me door. Ik dacht ‘wegwezen’! We komen hier elke ochtend voor meditatie, dit moet ik echt een plekje geven.”

Lichaam Zuiderzee Surfstrand Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter