Goedemorgen Huizen

Huizen

Hoeveel sneeuw zal er liggen ? Altijd weer een verrassing als je de gordijnen ’s morgens open doet. Genoeg om even een rondje door het dorp te doen. Natuurlijk kunnen we naar de hei of het nautisch kwartier maar zelfs de Huizermaatweg biedt deze mooie doorkijkjes.

Jouw foto op OpHuizerhoogte?

Heb jij ook een mooie foto gemaakt in Huizen ? Stuur deze dan in naar ophuizerhoogte@gmail.com en wie weet plaatsen we jouw foto hier. We selecteren de mooiste inzendingen. Aan het eind van het jaar bepaalt een vakkundige jury welke foto de mooiste inzending is geweest en krijgt de winnaar een workshop studiofotografie aangeboden in Fotostudio Huizen.
We leggen de lat wel een beetje hoog. Je foto moet gemaakt zijn in Huizen, goed van compositie, scherpte en originaliteit of geeft een mooi actueel beeld weer. Je kan alleen horizontaal genomen foto’s insturen. Dus geen portretstand. Je mag per keer maximaal 1 foto insturen. (liefst rond 1 MB – 1024 px lange zijde). Je foto wordt enkel en eenmalig geplaatst op OpHuizerhoogte.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is de opvolger van OogopHuizen. Vanaf 1 maart plaatsen we alleen nog hier onze dagelijkse berichten en foto’s van Huizen. Wil je ook op Huizer hoogte blijven en weten wat er in Huizen gebeurt ? Verhuis dan met ons mee en like onze nieuwe Facebookpagina OpHuizerhoogte. Zo mis je niets.

foto’s Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter